God beter leren kennen

God beter leren kennen

Auteur: Erik Smit | ISBN: 9789033833373 | Tip een vriend(in)

God beter leren kennen, gezinsdagboek. Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek iets voor jullie!

Direct leverbaar

€ 15,95
Zijn er vragen?
  • Eigentijdse boekentafel
  • Gratis verzonden vanaf 20 euro
  • Levertijd van 1 werkdag
  • Steun het werk van IZB
  • Oprecht advies
Productbeschrijving

God beter leren kennen (Erik Smit)

In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zoveel groter dan wij kunnen beseffen en toch wil Hij dat wij Hem leren kennen. Daarvoor geeft God zelf aanwijzingen, zoals: de namen waarmee we Hem mogen aanspreken. Sommige zijn bekend, maar van andere heb je misschien zelf nog nooit gehoord. Dit gezinsdagboek is uniek. Het is toegankelijk en afwisselend en tegelijkertijd biedt het ook diepgang, onder meer doordat gezinnen op een toegankelijke manier kennis maken met enkele Hebreeuwse letters en woorden. Zo gaan ouders en kinderen samen schatgraven in Gods woord.

Het dagboek richt zich op gezinnen met kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Maar ook voor jongere en oudere broertjes en zussen is het leuk en goed te volgen dankzij de aansprekende toon, de opdrachten en de weetjes.

Wietske Noordzij is ontwikkelingspsychologe en werkt als trainer, spreker en ontwikkelaar bij Raise Up. Samen met haar man heeft ze twee kinderen en twee pleegkinderen. Erik Smit is chemisch technoloog en theoloog. Hij werkt als trainer, spreker en ontwikkelaar bij Raise Up. Erik heeft samen met zijn vrouw een gezinshuis met zes kinderen. Willemijn de Weerd is succesvol kinderboekenauteur en won in 2014 'Het Hoogste Woord', de prijs voor het beste christelijke kinderboek. Ze geeft diverse workshops en voorstellingen voor kinderen, zie hiervoor www.willemijndeweerd.nl.

Specificaties

Productspecificaties

TitelGod beter leren kennen
Auteur
ISBN 9789033833373
Titel God beter leren kennen
Thema Dagboek
Auteur Erik Smit
ISBN 9789033833373
Jaar van uitgave 2017
Alternatieven

Alternatieven voor God beter leren kennen

Bijbel voor jullie
J.H. Mulder-van Haeringen

Bijbel voor jullie

Direct leverbaar

€ 24,95
Bijbel voor jonge kinderen
Dawn Mueller

Bijbel voor jonge kinderen

Direct leverbaar

€ 17,95