Huwelijksreis

Huwelijksreis

Auteur: Frans en Andrea Hartingsveld | ISBN: 9789462788800 | Tip een vriend(in)

Op je trouwdag begin je aan een huwelijksreis. Meer dan ooitis het belangrijk om je op je huwelijksreis voor te bereidenen, als je al een poosje op reis bent, om koers te houden.

Direct leverbaar

€ 9,95
Zijn er vragen?
  • Eigentijdse boekentafel
  • Gratis verzonden vanaf 20 euro
  • Levertijd van 1 werkdag
  • Steun het werk van IZB
  • Oprecht advies
Productbeschrijving

Huwelijksreis

Huwelijksreis wil je materiaal aanreiken om bewust bezig tezijn met je huwelijk en je te spiegelen aan Gods Woord. Hetis daarom niet alleen een leesboek, maar vooral een luisterboek:Wat zegt de Bijbel? Het is ook een doeboek: Vragenen voorbeelden nodigen je uit om naar je eigen huwelijk tekijken en er samen met je (aanstaande) man of vrouw overin gesprek te gaan. Deze uitgave is ook geschikt om op eenhuwelijks(voorbereidings)kring in de kerkelijke gemeentegebruikt te worden.
Specificaties

Productspecificaties

TitelHuwelijksreis
Mede auteur
ISBN 9789462788800
Titel Huwelijksreis
Leesfragment Huwelijksreis wil je materiaal aanreiken om bewust bezig tezijn met je huwelijk en je te spiegelen aan Gods Woord. Hetis daarom niet alleen een leesboek, maar vooral een luisterboek:Wat zegt de Bijbel? Het is ook een doeboek: Vragenen voorbeelden nodigen je uit om naar je eigen huwelijk tekijken en er samen met je (aanstaande) man of vrouw overin gesprek te gaan. Deze uitgave is ook geschikt om op eenhuwelijks(voorbereidings)kring in de kerkelijke gemeentegebruikt te worden.
Thema Huwelijk
Mede auteur Frans en Andrea Hartingsveld
ISBN 9789462788800
Jaar van uitgave 2016
Alternatieven

Alternatieven voor Huwelijksreis

Als je kinderen niet meer gaan
Henk Fonteyn

Als je kinderen niet meer gaan

Direct leverbaar

€ 12,50
Rode papaver
Els Florijn

Rode papaver

Direct leverbaar

€ 18,99