Lentekind

Lentekind

Auteur: Hanneke Kunz | ISBN: 9789023970071 | Tip een vriend(in)

Baby Jesse, drie maanden oud, sterft na een operatie aan zijn hartje. De auteur, zijn moeder, publiceert twaalf-en-een-half jaar later het dagboek dat zij begon te schrijven tijdens haar zwangerschap.

Direct leverbaar

€ 11,00
Zijn er vragen?
  • Eigentijdse boekentafel
  • Gratis verzonden vanaf 20 euro
  • Levertijd van 1 werkdag
  • Steun het werk van IZB
  • Oprecht advies
Productbeschrijving

Lentekind (Hanneke Kunz)

Het sterven van je kind is een diep ingrijpende gebeurtenis, die je in alle lagen van je bestaan raakt. Het persoonlijke verhaal van Hanneke Kunz over het sterven van haar zoontje biedt herkenning en steun voor wie zelf een kind verliest, of dit van nabij meemaakt.

Lentekind bevat dagboekfragmenten uit de periode voor en na het sterven van Jesse, het drie maanden oude zoontje van Hanneke Kunz.
Ze beschrijft haar gevoelens als moeder, en laat zien welke impact Jesse's overlijden heeft op haar en haar man - in hun relatie met elkaar, met hun andere kinderen, met hun omgeving, en vooral: met God.

De dagboekstukjes worden afgewisseld met citaten, gedichten en gebeden over rouw en verlies. Zo biedt de auteur herkenbare en helpende gedachten aan ouders die een soortgelijk verdriet moeten meemaken. Bovenal is Lentekind een getuigenis van Gods aanwezigheid te midden van pijn en verwarring.

Hanneke Kunz-Dankers is getrouwd met dr. Bram Kunz en moeder van vier kinderen. Ze is docent wiskunde en intern begeleider op het Driestarcollege in Leiden.

Specificaties

Productspecificaties

TitelLentekind
Auteur
ISBN 9789023970071
Titel Lentekind
Thema Rouw
Auteur Hanneke Kunz
ISBN 9789023970071
Jaar van uitgave 2015
Alternatieven

Alternatieven voor Lentekind

Hebt elkander hartelijk lief
Ds. J. Belder

Hebt elkander hartelijk lief

Direct leverbaar

€ 22,50
Het meisje dat God ontmoette
Christy Beam

Het meisje dat God ontmoette

Direct leverbaar

€ 17,99