Boekenzending.nl in 5 antwoorden

1. Wat is boekenzending.nl?
Boekenzending.nl is een eigentijdse christelijke boekenstand met een uitgebreid assortiment in christelijke lectuur voor jong en oud. Ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid en in samen werking met kameel.nl is het: gemakkelijk besteld, zeer snel thuisbezorgd en met de beste service. Bij boekenzending.nl vind je het!

2. Waar staat de naam boekenzending voor?
De naam is een korte, krachtige naam waaruit spreekt waar wij als organisatie voor staan. Boek en zending, met uw aankoop steunt u het evangelisatiewerk wat verzorgd wordt door de IZB in eigen land. Het weerspiegelt de kracht van specialisme en service en maken wij waar: Samen is meer!

3. Hoe lang bestaat boekenzending.nl?
Boekenzending.nl is de online winkel van de Boekenstand uit Oene. Onze Boekenstand bestaat sinds 1976. In 2009 hebben we de stap gezet op het wereld wijde web en inmiddels is dit uitgegroeid en hebben we een breed assortiment online beschikbaar voor iedereen.

4. Wat is de visie van boekenzending.nl?
De filosofie van boekenzending.nl is in 3 woorden te vangen. Verrijking, Verdiepen en Verbinden.
Door klanten ieder dag te laten lezen willen wij hun leven elke dag verrijken. Onze website staat vol met goede boeken, ideeën, recensies en tips die je helpen om je leven te verrijken. Lezen is  is absoluut een verrijking, want daarmee mag je uit je comfortzone komen. Wij dagen je uit. Hoe vaak waag jij een stapje buiten je comfort zone? Het is de plek waar persoonlijke groei echt plaatsvindt.

En daarmee opent zich de weg tot verdieping in kennis en wijsheid. Hoe meer onze lezers het lezen zich eigen maken, zich verdiepen, hoe meer hun innerlijke Bron uitgediept wordt en de relatie met God versterkt gaat worden.

En daarmee opent zich de weg tot verbinding. Wij vinden het belangrijk dat Gods stem gehoord en wordt verstaan in ons land. Omdat God in de levens van mensen en op verschillende plaatsen een groot verschil kan maken. Wij willen de verbinding leggen tussen God en mensen,mensen onderling, en de mens en zichzelf.

5. Waarom kiezen voor boekenzending.nl?
Wij stellen ons graag dienstbaar op, wij hanteren de 5 O's van dienstbaarheid.

Open - wij hechten waarde aan transparantheid en oprecht zijn, bij ons geen kleine lettertjes. Bij ons bent u ook niet verplicht om een account aan te maken voordat u kunt bestellen.

Onderscheidend - boekenzending.nl biedt je niet alleen een breed assortiment in christelijke lectuur aan, maar je kunt bij ons ook de diepte in door eindeloos te verfijnen in genres.  We hebben veel… Het klinkt heel vanzelfsprekend en dát is het ook…

Ondersteunend - wij hebben oog voor onze klanten, zijn continu op zoek naar uw beleving! Daarbij vind een goed woord steeds een goede plaats, samen met u helpen en dragen wij bij aan evangelisatie in eigen land, op uw eigen plaats, in uw eigen woonplaats, door de projecten van de IZB te steunen.

Oplossingsgericht - heeft u een opmerking, vraag of klacht? Wij horen het graag en we zoeken direct en altijd naar een oplossing! Wij houden van blijde klanten die tevreden over ons zijn. Wij geloven in de kracht van enthousiasme en dat onze klanten dit uitspreken over onze communicatie, over het assortiment, dienstbaarheid, en de verzending.

Onthaasten - Want voor ons is onthaasten geen modieus marketingwoord, voor ons is het een uitdaging. Wij verkopen geen boeken die de leespret bederven. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om tijd te maken voor jezelf! Bewust kiezen voor ontspanning, lezen is genieten, geeft rust en ruimte! Zet je telefoon uit, nestel je op de bank met een lekker kopje thee en vergeet alles om je heen en duik in je boek, film, of luister naar je CD. En ontspan, geniet, het leven is al druk genoeg…