Eva

Eva

Auteur: W.Paul Young | ISBN: 9789043525466 | Tip een vriend(in)

W. Paul Young (VS, 1955) schreef met ‘De uitnodiging’* (‘The shack’, 2007) een bestseller. ‘Eva’, zijn derde boek, speelt zich zowel in een wereld buiten ruimte en tijd als op aarde af. Het zijn parallelle werelden. Op een eiland in een mysterieuze wereld spoelt een container met vrouwen aan, dood, op een na: de zwaar gewonde Lillie.

Direct leverbaar

€ 20,99
Zijn er vragen?
  • Eigentijdse boekentafel
  • Gratis verzonden vanaf 20 euro
  • Levertijd van 1 werkdag
  • Steun het werk van IZB
  • Oprecht advies
Productbeschrijving

Eva (W.Paul Young)

W. Paul Young versplinterde met De uitnodiging (The Shack) ons beperkte beeld van God. Zijn roman Eva daagt ons uit om schadelijke misvattingen over onszelf los te laten. Wanneer een zeecontainer aanspoelt op een eiland tussen onze wereld en de volgende, vindt John de Verzamelaar daarin een jonge vrouw - zwaargewond, bevroren, ternauwernood in leven. Met hulp van Genezers en Weters ziet hij toe op haar herstel. Hij ontdekt dat de genetische code van het meisje haar verbindt met elk bekend menselijk ras. Ze is een meisje uit de profetieën, maar niemand weet precies wat haar redding betekent. Niemand, behalve Eva, de moeder aller levenden, die haar 'dochter' noemt en haar uitnodigt om de waarheid te ontdekken over haar eigen geschiedenis en die van ons allemaal.

Young raakte miljoenen mensen met De uitnodiging. In Eva verkent hij op gedurfde wijze het scheppingsverhaal en opent hij een verfrissend debat over de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen binnen de context van onze ontstaansgeschiedenis. Hij helpt ons om elkaar te zien zoals de Schepper ons ziet: volmaakt, uniek en niet gevangen in door cultuur bepaalde regels en begrenzingen.

Eva is een meesterwerk - geschraagd door zorgvuldig onderzoek en uitmuntend schrijverschap - dat lezers nog generaties lang zal inspireren.

Specificaties

Productspecificaties

TitelEva
Auteur
ISBN 9789043525466
Titel Eva
Thema Roman
Auteur W.Paul Young
ISBN 9789043525466
Jaar van uitgave 2015
Alternatieven

Alternatieven voor Eva

Een hemel zonder schroeven
Marieke van Meijeren

Een hemel zonder schroeven

Direct leverbaar

€ 17,99
Zelfverzekerde moeder
Joyce Meyer

Zelfverzekerde moeder

Direct leverbaar

€ 9,90